Slapen met bekkeninstabiliteit


#1

Hey mama’s, ondertussen ben ik 29 weken ver van onze tweede spruit… Bekkeninstabiliteit eist zijn tol, maar met aangepast werk mag ik wel blijven werken van de gynaecoloog.
Nu begin ik snachts wakker te worden van enorme pijn in mijn heupen, terwijl ik het normaal gewoon kon wegslapen…
Heeft er iemand een idee hoe ik mijn nachten beter kan laten verlopen?

Groetjes van een vermoeide mama…


#2

Hoi Kesia,

Wat rot dat je ook zo’n last hebt van bekkeninstabiliteit, wat mij hielp was een voedingskussen waar ik 1 been over heen kon leggen.
En de fysiotherapie hielp mij ook met oefeningen.

Sterkte en succes!


#3

Maar ik zal je bekkeninstabiliteit klachten wel echt serieus nemen en luisteren naar je lichaam, want de gyneacoloog kan dat wel zeggen maar ik ben er ook te lang mee door gelopen.
Mijn Zoontje is Bijna 14 maanden en ik loop er nog steeds mee, en ook nog bij de fysio.


#4

Bij mij werkte inderdaad ook het slapen met een voedingskussen. Ik ben tijdens beide zwangerschappen en bij de tweede al heel vroeg tijdens de zwangerschap naar de bekkenfysiotherapie gegaan. Onderschat het zeker niet want helaas ondanks dit alles (maar dat heeft te maken met mij genetische aanleg) nu nog steeds klachten die echter zeker erger waren geweest was ik niet al zo vroeg naar de bekken therapie gegaan.


#5

Hai hai.
Bij mijn dochtertje van 2 bekkeninstabiliteit en veel te lang door gelopen. Nu met spruit 2 ook weer bekkeninstabiliteit. Ik loop bij de bekken fysio waar ik veel baat bij heb. En ben nu 33 weken en slapen is ook beroerd om draaien is erg pijnlijk in bed. Ik slaap met een kussen tussen mijn benen en voedingskussen over mij heen dat deze onder mijn buik zn beetje ligt voor stabiliteit en elke middag even een uurtje je lichaam rust gunnen.
Sterkte