Onzekere jongedame

pffff wat een gedoe. Hier ronde 2. Vandaag had ik een ander gevoel in mijn buik dan de vorige maand. Het borrelt wat heb zelf gevoel dat de buik wat opgezet is. Ook vaak steken in de buik. Best wel zere en gevoelige Boobs. 18 mei is mijn NOD.

Zijn er dames die wat er in herkennen.

Hi hi,

Ik heb het zelfde. Gister erg misselijk geweest en vandaag weer een zeurende ongesteldheid gevoel in me buik. Ook heel moe maar het gekke is mijn menstruatie afgelopen keer was 9 dagen te laat dus dan zou ik nu in mijn vruchtbare periode zitten. Maar volgens de normale cyclus dus weer niet. Een test doen in natuurlijk nooit verkeerd

Heb geen last van misselijkheid alleen drukkend gevoel midden buik boven schaambeen. En die gevoelige boobs dan.
Testen kan ik pas vanaf 15e met een vroege test.

Hallo

Spannend seg! Helaas even afwachten nog…
Bij mij de eerste keer ook zeer gevoelige borsten en een ander gevoel in de buik.
Na 10 dagen overtijd te zijn had ik pas voor het eerst een heel licht streepje op de test. Je moest het echt in het licht houden om te kunnen zien. Pas na 2 weken een streep die voor mij duidelijk positief was.
Veel succes!

Ik wacht het ook gewoon af. Ben ik zondag of volgende week maandag nog niet ongesteld test ik een keer. Komt daar negatief uit wacht ik nog poosje en ben ik nog niet ongesteld na een week test ik nog wel een x.

Na een tijdje afwezig weer x online. Afgelopen maand heb ik een vroege miskraam gehad. Een week voordat ik ongesteld zou moeten worden had ik al buikpijn.

Momenteel zit ik 4 dagen voor mijn Nod en begin zeurderige pijn te krijgen. Is hier iemand die dat kent??

Hier momenteel ook in afwachting. Volgende week ook mijn NOD en sinds een dag of 2 erg gevoelige borsten, emotioneler… dus begin stiekem wel weer wat hoop te krijgen… zenuwslopend he?!

Ja erg zenuwslopend. Vanmorgen weer krampen. Toch maar een maandverband voor gedaan. Nu komt er licht bruin verlies.

Hoe is het bij jou afgelopen Liesbeth?

Helaas ben ik ongesteld geworden. En jij?

Jammer! Hier nog niet… maar zwangerschapstest is negatief. Dus we wachten nog maar even af… anders over een paar dagen een nieuwe test

Ik zal voor je duimen. We proberen volgende maand gewoon opnieuw