Kan ik zwanger zijn?

Goedemiddag mede mama’s (to be),

Ik weet het allemaal even niet meer? Ik heb altijd een regelmatige cyclus gehad van 28 dagen. Erachter gekomen dat ik een korte luteale fase had, kon volgens de HA geen kwaad. Levende bewijs lag boven in bed, aldus de HA.

2 maand geleden heb ik geen eisprong gehad dus een menstruatie overgeslagen, hele maand van slag geweest ik snapte er niks van.

Deze maand, afgelopen zaterdag 31 aug eisprong gehad, we hebben een heel gezellige week gehad… :wink:
en door mijn korte LF zou ik afgelopen dinsdag 3 september ong moeten worden.

Echter ben ik nog niet ongesteld, ben kotsmisselijk duizelig en moe. Testen zijn negatief (logisch, veel te vroeg getest) maar zou ik nu al symptomen kunnen hebben van een (hopelijke en eventuele) zwangerschap?
En wanneer zou wel geschikt zijn om te testen?

Liefs
c

Volgende week. Dan ben je een week overtijd.

Hi johanna,
Bedankt voor je reactie.
Helaas vanmorgen, 4 dagen na nod, toch een tempdaling gehad en zojuist licht bloedverlies.

Hopelijk volgende ronde meer geluk…:four_leaf_clover:

1 like

Lichte bloedverlies kan ook na dat een baby zich geplaatst heeft. İk zal als jij zijnde nu nog een test doen, is al 5dagen terug dat je als laatst hebt geschreven als je nu gwn ongesteld bent dan gwn de test uitlaten :slight_smile:

Hier nog een tip, 10 dagen na je laatste ong dag een gezellige dag maken dan heb je een heeeele hoge kans zwanger te raken. Bij mij was t nooit geplant maar gwn toevallig wnr ik terug reken, en heb nu 3kindertjes

Dag Kobra. Na jouw berichtje heb ik toch nog eens getest! En ja hoor… zwanger!
Helaas is het bloedverlies niet gestopt, ene dag heviger als de andere en ook af en aan hele lichte krampen. Vk gaat uit van een miskraam. As donderdag controle of alles ‘weg’ is.
Helaas😞