Iemand een tip voor goede schoentjes als ze net beginnen te lopen?


#1

Onze kleine meid is 10 maanden, loopt al rond de tafel, staat momenten los, ik denk dat het niet lang meer duurt voor ze zelfstandig kan lopen.
Heeft iemand tips voor goede schoentjes?


#2

Nog steeds laat ik mijn dochter van 3 op blote voeten lopen. Niet alleen omdat het goed maar ook omdat ze het zelf wilt. Natuurlijk zijn goede en leuke schoenen ook belangrijk. Ik koop ze vaak via de website van Next. Dat zijn stevige goede schoenen die ook kleine maatjes verkopen voor een leuke prijs


#3

In huis zoveel mogelijk op goede antislip sokken of - afhankelijk van het seizoen - op blote voetjes. Buitenshuis stapte mijn dochter destijds op van die schoentjes met flexibele zool van Shoesme. Mockies heeft ook soortgelijke fijne schoentjes.


#4

Zoals hierboven al genoemd: zoveel mogelijk op blote voeten of anti slip sokken. Voor buiten de babyproof schoentjes van shoesme. Die hebben een flexibele zool en merk bij mijn zoontje dat hij daar erg goed op loopt.


#5

Bobux is een leuk merk voor eerste slofjes echt leer en beweegt mee met het voetje.


#6

Shoesme is een goed merk!


#7

Sluit me aan bij bovenstaande.
Shoesme of new balance als je niet op blote voeten of anti-slip sok kan…
Succes!


#8

Ik zou ook zeggen lekkere blote voetjes zodat ze zelf kunnen voelen hoe ze staan, wordt dit te koud, dan sokjes met noppen.Verder zou ik in ieder geval de eerste keer de voetjes laten opmeten om te kijken wat de vorm is en niet online bestellen. De maat is en blijft moeilijk in te schatten en als ze niet goed zitten, kan het kind een verkeerde voetstand aan gaan nemen.


#9

Mijn zoontje is nu 19 maanden en ben enorm fan van Falcotto schoenen. Stevig , goeie kwaliteit, betaalbaar en specialist in kinderschoenen .


#10

Blote voeten (of sokjes met anti slip) zijn veruit het beste! Voor buiten had ik schoentjes van Shoesme. Kijk ook eens op marktplaats voor dat merk. De voetjes van die kleintjes groeien zo snel en ze lopen nog zo weinig dat ze die echt kleine schoentjes echt nog niet verslijten! Zonde om er 70 euro aan uit te geven.
Let wel op: zorg dat je de maat heel goed meet of laat je adviseren! Te kleine of grote schoentjes is echt heel naar! :slight_smile:


#11

bobux zijn ook erg goed. Ik zou als je kindje echt begint met het zetten van stappen de voetjes laten opmeten en je goed laten adviseren door een kinderschoenenwinkel. En thuis zoveel mogelijk op blote voeten.


#12

Thuis liet ik ze liefst gewoon op kousjes lopen. Anders is voor een eerste schoentje Bobux aangeraden. :+1:t3:


#13

Ik ben blij dat ik de 1e schoentjes bij de scapino heb gehaald, na 2 maanden was ze er al uit. Ze liep er alleen buiten op. Ik vind meer dan 65€ echt teveel geld voor een paar schoentjes. Binnen zijn de sokjes van prenatale met antislip eronder ideaal! Pantoffeltjes wil ze niet aan.


#14

Shoes me met een soepele zool. Top schoentjes!


#15

Geen schoenen
Anti slip sok of slofje
De middenvoetsbeentjes zijn nog niet ontwikkeld en hebben ruimte nodig
Als ze naar buiten gaan en echt zelf los lopen dan een stevige veter schoen