Gedragsproblemen en/of lichamelijke klachten bij je peuter?

Wist je dat slecht slapen, driftbuien, niet willen poepen, op kleding sabbelen, heel erg gehecht zijn aan een knuffel of doekje, een denkbeeldig vriendje hebben, bijten, buik- en/of hoofdpijn klachten hebben, negatief aandacht vragen zomaar signalen kunnen zijn dat je een slimme peuter hebt??? Kijk eens op www.sgooiers.nl voor meer info als je hier aan twijfelt.

Nog te vaak worden deze slimme peuters niet op tijd herkent en daardoor niet aangesproken op hun niveau. Logisch dat deze kinderen gedragsproblemen ontwikkelen en lichamelijke klachten krijgen.

Op 12 augustus 2019 start SGOOIERS in Laren speciaal een kinderopvang alleen voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Een plek voor slimme kinderen waar ze uitgedaagd worden, mogen ontdekken en die spelend mogen ontwikkelen met andere snelle kinderen om hun heen.

Ben je zelf hoogbegaafd? Broertje of zusje hoogbegaafd? Grote kans dat je kind dat ook is? ‘Tweede’ kinderen worden eerder gesignaleerd maar hoe fijn als we je ‘eerste’ slimme dreumes ook z.s.m. op z’n niveau kunnen aanspreken? Vaak zijn ouders te bescheiden en vinden hun kind op een aantal gebieden wel snel maar denken er niet aan dat hun kind een ontwikkelingsvoorsprong heeft. Zoek gerust vrijblijvend contact met ons op en deel je twijfel maar met ons. Wie weet heb je wel een SGOOIER.